06-39584347
info@rijschoolzelihsen.nl
Rijlesplanner

iTheorie motor

Theorie voor de motor

In één keer zon­der problemen slagen!

iThe­o­rie: de meest com­plete én betaal­bare the­o­rie voor­berei­d­ing

Rijschool Zelihsen maakt gebruik van iTheorie. Met iThe­o­rie kun je diverse CBR the­o­rie-exa­mens thuis oefe­nen en leren achter de com­puter. Het leren van de CBR brom­fi­ets, motor of brom­fi­ets the­o­rie was nog nooit zo interactief, leuk én leerzaam!

De zeer com­plete the­o­rie oplei­d­ing bestaat uit een dig­i­taal les­boek met toet­sen per hoofd­stuk. Met maar liefst 50 oefen-exa­m­ens, prak­tijkin­struc­ties, 3D gevaarherken­ning video’s en nog veel meer. Boven­dien krijg je ook nog eens een gratis her­hal­ingscur­sus aange­bo­den, mocht je toch je dag niet hebben tij­dens het echte CBR examen.

Het iThe­o­rie the­o­rie pakket is een com­plete en betaal­bare the­o­rie voor­berei­d­ing. Je hebt geen the­o­rieboek meer nodig en hoeft geen CD-roms meer te bestellen. Je oefent en leert de the­o­rie op interactieve wijze gewoon vanuit je kamer op het inter­net.

DE THEORIE VOOR HET MOTOR RIJBEWIJS
iTheorie, de marktleider in online verkeerstheorie, óók voor het motorrijbewijs. Werken met iTheorie voor jouw motorrijbewijs kent vele voordelen en gemakken. Zo wordt je gedurende de oefententamens begeleid en kun je met je eigen profiel je voortgang bekijken. Zo weet je waar je staat en waar je aan toe bent.

Je krijgt bij het motor theorie-examen vragen over verkeersinzicht en de verkeersregels. In totaal zijn het 50 examenvragen. Van de 50 vragen, moet je er minimaal 44 goed beantwoorden om te slagen voor je examen. Het motor examen behandelt alle aspecten van de motor theorie. Zoals je kennis van verkeersregels, maar natuurlijk ook je verkeersinzicht, verantwoord rijgedrag, en milieu en voertuigtechniek worden getoetst.

Het is een leermethodiek die word aangeraden door de CBR mede omdat alle theorie is afgestemd op de officiële examens. Of het nou motor, auto of bromfiets betreft; het motto van iTheorie is van toepassing: “Verkeerstheorie leren was nog nooit zo leuk, leerzaam en eenvoudig. De digitale coach begeleidt, overhoort en adviseert.”

De iTheorie opleiding kent geen tijdslimiet zoals bij andere opleidingen wel het geval is. Je doorloopt de opleiding in je eigen tempo. Dankzij de gestuurde manier van leren is zakken voor je CBR examen bijna niet meer mogelijk!

Wil je meer weten?

Kijk dan op de motortheorie website van iTheorie.nl

De her­hal­ingscur­sus!

Met iTheorie moét je bijna wel slagen. Maar toch kunnen er andere dingen meespelen waardoor je even niet op je best was. Mocht het onverhoopt toch gebeuren dat je niet slaagt, ook dan helpt iTheorie je verder. Lees hier meer over de herhalingscursus.

Extra’tje: Op het uitslagformulier van het CBR staan de hoofdstukken van het theorieboek waarin je fouten hebt gemaakt! Zo kun je eenvoudig de onderdelen doornemen die je nog niet beheerst.